KONTAKT


Moi Drodzy,


Jeżeli macie do mnie jakieś pytania albo sugestie odnośnie moich przepisów 

lub może po prostu chcecie nawiązać ze mną kontakt to nie wahajcie się 
i piszcie do mnie na adres email: wanda.tembre@gmail.com
lub znajdźcie mnie na Facebooku (fanpage już niedługo!).

Tymczasem zapraszam Was do zostawiania komentarzy na blogowych postach : )


Przycisk poniżej "contact me" otworzy Wam formularz kontaktowy 
z bezpośrednim adresem do mnie :-)

12 komentarzy:

  1. przegladalam Pani przepisy i jeden znich zrobilam sama wyszedl bardo dobry nie tak piekny jak u Pani ale jak bede wiecej bede piekla to moze beda tez takie piekne

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo dziękuję za ten miły komentarz i za podzielenie się ze mną wiadomością, że wypiek się udał :-) Najważniejszy jest zawsze smak, a później przydzie czas na dekorację :-) bardzo się cieszę, że korzystacie z moich przepisów ! Jeszcze raz dziękuję za komentarz, pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  3. Mam pytanko gdzie kupuje Pani smalec roślinny? I jaka cena, nigdzie nie spotkałam się z taką nazwą, pozdrawiam cieplutko ��

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kupiłamw Szwajcarii, a jest to produkt bardzo popularny w Ameryce, a w Polsce myślę, że można kupić w internecie ... jak wszystko :)
      Pozdrawiam :)

      Usuń
  4. Dzień dobry, przede mną zadanie do przygotowania tort na urodziny córeczki.Chciałabym skorzystać z Pani przepisów.Który poleciłaby Pani ? Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam!
      To zależy od wieku córki, czy roczek, czy kilka lat ...domyślam się, że nie jest duża, ale inny poleciłabym dla bardzo małej dziewczynki, a inny dla np ośmioletniej:)

      Usuń
  5. Bonjour Madame
    En voyant vos belles recettes de pâtisseries artisanale je voudrais, ceci dit, que vous m'aidiez à confectionner une Arlette croustillante aux framboises façon mille feuilles.

    OdpowiedzUsuń
  6. Pani Wando tworzy Pani cuda! aż nie mogę oderwać oczu, oglądam, oglądam i już maiałam opuścić stronę ale z końcem każdej jeszcze aby jedna i jeszcze jedna i tak do końca dobrnęłam. Pięknie, przepięknie tutaj ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pięknie dziękuję za te miłe słowa! ...to balsam na moją duszę:)
      Pozdrawiam i zapraszam na mojego funpage, staram się co tydzień puszczać nowy przepis:)

      Usuń
  7. Witam Pania, wlasnie robie Pani tort chalwowy, mam pytanie odnosnie kremu. Czy skladniki trzeba dlugo miksowac? Krem jest konsystencji gestej smietany. Czy w lodowce stezeje?
    Sylwia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. na blogu są dwa torty chałwowe: z maltesersami i z sezamem, każdy ma inny rodzaj kremu, jeden na bazie masła, drugi na bazie serka....nie wiem, o który chodzi..
      Jednak zarówno jeden, jak i drugi powinien stężeć w lodówce
      Pozdrawiam i proszę napisać, jak się udało:)

      Usuń