KONTAKT


Moi Drodzy,


Jeżeli macie do mnie jakieś pytania albo sugestie odnośnie moich przepisów 

lub może po prostu chcecie nawiązać ze mną kontakt to nie wahajcie się 
i piszcie do mnie na adres email: wanda.tembre@gmail.com
lub znajdźcie mnie na Facebooku (fanpage już niedługo!).

Tymczasem zapraszam Was do zostawiania komentarzy na blogowych postach : )


Przycisk poniżej "contact me" otworzy Wam formularz kontaktowy 
z bezpośrednim adresem do mnie :-)

12 komentarzy:

  1. przegladalam Pani przepisy i jeden znich zrobilam sama wyszedl bardo dobry nie tak piekny jak u Pani ale jak bede wiecej bede piekla to moze beda tez takie piekne

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo dziękuję za ten miły komentarz i za podzielenie się ze mną wiadomością, że wypiek się udał :-) Najważniejszy jest zawsze smak, a później przydzie czas na dekorację :-) bardzo się cieszę, że korzystacie z moich przepisów ! Jeszcze raz dziękuję za komentarz, pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  3. Mam pytanko gdzie kupuje Pani smalec roślinny? I jaka cena, nigdzie nie spotkałam się z taką nazwą, pozdrawiam cieplutko ��

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kupiłamw Szwajcarii, a jest to produkt bardzo popularny w Ameryce, a w Polsce myślę, że można kupić w internecie ... jak wszystko :)
      Pozdrawiam :)

      Usuń
  4. Dzień dobry, przede mną zadanie do przygotowania tort na urodziny córeczki.Chciałabym skorzystać z Pani przepisów.Który poleciłaby Pani ? Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam!
      To zależy od wieku córki, czy roczek, czy kilka lat ...domyślam się, że nie jest duża, ale inny poleciłabym dla bardzo małej dziewczynki, a inny dla np ośmioletniej:)

      Usuń
  5. Bonjour Madame
    En voyant vos belles recettes de pâtisseries artisanale je voudrais, ceci dit, que vous m'aidiez à confectionner une Arlette croustillante aux framboises façon mille feuilles.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
  6. Pani Wando tworzy Pani cuda! aż nie mogę oderwać oczu, oglądam, oglądam i już maiałam opuścić stronę ale z końcem każdej jeszcze aby jedna i jeszcze jedna i tak do końca dobrnęłam. Pięknie, przepięknie tutaj ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pięknie dziękuję za te miłe słowa! ...to balsam na moją duszę:)
      Pozdrawiam i zapraszam na mojego funpage, staram się co tydzień puszczać nowy przepis:)

      Usuń
  7. Witam Pania, wlasnie robie Pani tort chalwowy, mam pytanie odnosnie kremu. Czy skladniki trzeba dlugo miksowac? Krem jest konsystencji gestej smietany. Czy w lodowce stezeje?
    Sylwia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. na blogu są dwa torty chałwowe: z maltesersami i z sezamem, każdy ma inny rodzaj kremu, jeden na bazie masła, drugi na bazie serka....nie wiem, o który chodzi..
      Jednak zarówno jeden, jak i drugi powinien stężeć w lodówce
      Pozdrawiam i proszę napisać, jak się udało:)

      Usuń