KONTAKT
Moi Drodzy,
Jeżeli macie do mnie jakieś pytania albo sugestie odnośnie moich przepisów
lub może po prostu chcecie nawiązać ze mną kontakt to nie wahajcie się
i piszcie do mnie na adres email: wanda.tembre@gmail.com
lub znajdźcie mnie na Facebooku (fanpage już niedługo!).
Tymczasem zapraszam Was do zostawiania komentarzy na blogowych postach : )
Przycisk poniżej "contact me" otworzy Wam formularz kontaktowy
z bezpośrednim adresem do mnie :-)
Subskrybuj:
Posty (Atom)
przegladalam Pani przepisy i jeden znich zrobilam sama wyszedl bardo dobry nie tak piekny jak u Pani ale jak bede wiecej bede piekla to moze beda tez takie piekne
OdpowiedzUsuńBardzo dziękuję za ten miły komentarz i za podzielenie się ze mną wiadomością, że wypiek się udał :-) Najważniejszy jest zawsze smak, a później przydzie czas na dekorację :-) bardzo się cieszę, że korzystacie z moich przepisów ! Jeszcze raz dziękuję za komentarz, pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńMam pytanko gdzie kupuje Pani smalec roślinny? I jaka cena, nigdzie nie spotkałam się z taką nazwą, pozdrawiam cieplutko ��
OdpowiedzUsuńKupiłamw Szwajcarii, a jest to produkt bardzo popularny w Ameryce, a w Polsce myślę, że można kupić w internecie ... jak wszystko :)
UsuńPozdrawiam :)
Dzień dobry, przede mną zadanie do przygotowania tort na urodziny córeczki.Chciałabym skorzystać z Pani przepisów.Który poleciłaby Pani ? Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńWitam!
UsuńTo zależy od wieku córki, czy roczek, czy kilka lat ...domyślam się, że nie jest duża, ale inny poleciłabym dla bardzo małej dziewczynki, a inny dla np ośmioletniej:)
Bonjour Madame
OdpowiedzUsuńEn voyant vos belles recettes de pâtisseries artisanale je voudrais, ceci dit, que vous m'aidiez à confectionner une Arlette croustillante aux framboises façon mille feuilles.
Ten komentarz został usunięty przez autora.
UsuńPani Wando tworzy Pani cuda! aż nie mogę oderwać oczu, oglądam, oglądam i już maiałam opuścić stronę ale z końcem każdej jeszcze aby jedna i jeszcze jedna i tak do końca dobrnęłam. Pięknie, przepięknie tutaj ;)
OdpowiedzUsuńPięknie dziękuję za te miłe słowa! ...to balsam na moją duszę:)
UsuńPozdrawiam i zapraszam na mojego funpage, staram się co tydzień puszczać nowy przepis:)
Witam Pania, wlasnie robie Pani tort chalwowy, mam pytanie odnosnie kremu. Czy skladniki trzeba dlugo miksowac? Krem jest konsystencji gestej smietany. Czy w lodowce stezeje?
OdpowiedzUsuńSylwia
na blogu są dwa torty chałwowe: z maltesersami i z sezamem, każdy ma inny rodzaj kremu, jeden na bazie masła, drugi na bazie serka....nie wiem, o który chodzi..
UsuńJednak zarówno jeden, jak i drugi powinien stężeć w lodówce
Pozdrawiam i proszę napisać, jak się udało:)